Julpyssel och julgodis

Nu har det ploppat upp lite julpynt i Örebro.

Som denna stora julgranskula som lyser så fint i mörkret. Upptäckte den i måndags morse när jag var påväg till jobbet så den måste ha kommit upp under helgen. 

 

 

 

Nästa vecka kanske jag upptäcker ännu mera julpynt för i Örebro satsas det alltid högt på just konst. Något som jag gillar och måste fotografera allt jag ser. 

 

 

När vi ändå är inne på ämnet jul!

Börjar att fundera på vad jag ska baka för julgodis i år? När första advent har passerat rusar alla helger bara förbi och vips så är det redan julafton. Ungarna är hos mig varannan vecka och vill göra allt julpyssel när dom är med mig. Därför blir det inte så många helger vi har på oss och därför måste jag börja planera redan nu.

 

Här ser ni några bilder på julgodis från tidigare år.

I år ska vi baka:

– Lussebullar.

– Pepparkakor.

– Minst två sorters julgodis.

Till det ska vi lyssna på julmusik, kolla på julfilmer, julpynta och sätta upp julgranen. Allt det ska vi göra tillsammans helgen innan julafton. När barnen inte är hos mig får jag julhandla, slå in paket och komma på ännu mera idéer.

Ser verkligen fram emot första advent och måste rota i förrådet nu i helgen för att se om jag hittar allt. Vill liksom inte göra det i sista minuten för då brukar jag aldrig hitta något. Jag är duktig på att plocka bort saker men sämre på att hitta dom. Någon som känner igen sig?

 

//PUSS 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.