Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Storleken har ingen betydelse

Äntligen fredag!

Inte för att det händer något speciellt utan det ska bara bli skönt med ledighet. Har en million billion saker att göra under helgen och det beror på att jag inte var hemma förra helgen. Ska storstäda, fotografera en massa nytt material till bloggen, laga en massa mat, vara ute, träna, tvätta och hitta på saker med barnen. Hur är det ens möjligt att allt det här ska hinnas med?

Jag vet att det inte går att kommentera mina inlägg och vet inte varför det är så? Har kontaktat supporten som ska kolla upp problemet och hoppas att allt löser sig under dagen. 

 

 

Ursäkta dessa suddiga bilder men jag och kameran kom inte riktigt överens den dagen minns jag. Jag skulle bli skarp och bakgrunden blurrig men istället blev allt bara en enda röra. Av någon konstig anledning såg bilderna mycket bättre ut i kameran. 

 

 

Godmorgon gullisar!

På bilderna har jag på mig min favorit hoodie som är så mysig och go. Köpte den på herravdelningen hos hm. Ville att den skulle vara extra stor men hade kunnat tagit ytterligare en storlek större. När jag köper kläder bryr jag mig aldrig om storleken utan går alltid på känslan. Känner av hur passformen sitter på kroppen och går oftast upp minst en storlek.

Vad händer ikväll?

Ikväll ska jag laga något som jag aldrig har gjort förut. Hoppas det blir gott och ska försöka komma ihåg att fotografera maten innan allt hamnar i magen. Vi ska även spela ett sällskapsspel som verkar jätterolig. Har länge varit sugen på att köpa hem spelet och nu har det äntligen blivit av. Återkommer med vad det är i ett annat inlägg. Herregud vad jag låter hemlig med allt men vill ha bilder på allt som jag skriver om.

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

//PUSS 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan