Vad är problemet!

Just nu fattar jag ingenting?

Ända sedan i onsdags natt eller i torsdags morgon har det krånglat med min blogg. Alltså det går inte att kommentera och fattar ingenting. Har kontaktat supporten som sedan hänvisade mig till mitt webbhotell. Tydligen är mitt domän flyttad och blev vidare hänvisad till supporten på bloggportalen. Nu kommer jag inte få hjälp fören på måndag men ska ändå kolla upp några grejer innan dess. 

 

 

Tycker inte alls att det här är okej!

Om det fortsätter såhär ska jag absolut komma på en ny lösning men vill inte ännu avslöja om vad det handlar om.

 

 

Ville bara upplysa er om att jag är medveten om att det inte går att kommentera hos mig just nu. Tycker att det är skit och hoppas att det löser sig snart. Vill ju liksom se era fina kommentarer och det suger att jag det inte funkar. Genom Instagram har flera hört av sig till mig angående att det inte går att kommentera min blogg och därför ville jag skriva lite närmare om det här.

 

//PUSS

 ♥

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.