Att hitta på en fredag kväll

Fredagsfeeling och snart tar jag helg!

Det finns många saker att hitta på en fredag kväll men nu är vi inte riktigt där ännu. Innan dess ska jag jobba till klockan 15:00 och hoppas att arbetsdagen går snabbt. Inte för att det känns tråkigt på jobbet utan jag vill bara helt enkelt vara ledig. Allra helst minst en vecka men istället får jag nöja mig med en hel helg som alltid går alldeles för fort.

 

Här ser ni en bild då jag står i gula höstlöv med mina kängor. Förra helgen var det mulet och hoppas verkligen att vi får se lite sol den här helgen.

 

Nu ska jag rabbla upp några saker som jag skulle kunna tänka mig att göra en fredagkväll: 

 

– Ta ett glas vin med en vän.

– Äta en god middag.

– Ta ett mysigt skumbad.

– Kolla på Idol.

– Ha fredagsmys med en massa gott.

– Kolla på en spännande film.

 

Har som sagt inga speciella planer inför kvällen men något av ovanstående blir det säkert av.

 

Saker jag inte vill göra en fredag kväll: 

 

– Gå ut på krogen.

– Jobba.

– Storstäda.

 

Varför det?

Jag är ingen person som gillar att gå ut på krogen. Är alltid så trött på fredagar och då vill jag undvika stökiga platser. Därför föredrar jag hemmakvällar framför vilda fester. Att jag jobbar kontorstider passar mig perfekt eftersom jag gillar att ha regelbundna rutiner. Därför skulle jag aldrig gå tillbaka till oregelbundna arbetstider för jag vill inte jobba helger och kvällar. Men däremot jobb med bloggen är en helt annan sak eftersom det kan jag göra var som helst, när som helst. Att storstäda en fredagkväll är liksom inte heller direkt lockande och det undviker jag mer än gärna. Städar hellre under en lördag med musik i bakgrunden.

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste! 

//PUSS 

16 comments / Add your comment below

  1. Håller med att det finns vissa saker man verkligen inte vill göra en fredagskväll! 🙂 Och jag föredrar också att vara hemma framför krogen. Mina (få) dagar där är verkligen över nu! Hoppas du får en mysig kväll! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.