Nyheter från Lily and Rose

” Inlägget innehåller affiliatelänkar 

 

Mina favorit smycken kommer ifrån Lily and Rose.

Har två par örhängen, ett halsband, ett armband och en ring från detta märke. Nu har det kommit in några nyheter som jag aldrig har sett förut som också är väldigt fina. Här har jag plockat ut fyra par örhängen som gärna får flytta hem till mig. Länkar hittar du under kollaget till vardera örhänge.

 

Nummer 1 finns här // Nummer 2 finns här // Nummer 3 finns här // Nummer 4 finns här

 

Till nyår vill jag ha mycket glitter och glamour. Vet att det är ett tag kvar till nyårsafton men dessa vackra glittriga skapelser skulle passa perfekt till denna högtid. Vill att det ska gnistra från mina öron!

 

//PUSS 

 

14 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.