Mode

Mina favoriter från Jewelrybox

 Halsband från Thomas Sabo // Örhängen från Efva Attling // Halsband från Pandora // Örhängen från Thomas Sabo // Halsband från Efva Attling // Ring från Pandora
Att jag älskar smycken är ingen nyhet för er och hos jewelrybox.se finns det mängder av vackra smycken. Här har jag plockat ut några favoriter då ni ser ett enkelt halsband i rosé med matchande örhängen från Thomas Sabo och i silver från Efva Attling. Jag har alltid gillat enkelt och stilrent när det gäller smycken men blåa kristaller är otroligt fint och halsbandet med ringen från Pandora skulle passa riktigt bra nu under sommaren. Det blir så himla fräscht med den färgen tycker jag.
Förutom smycken finns det även klockor, accessoarer och inredning som väcker jag vill ha begär och om ni inte har spanat in deras sortiment förut tycker jag att ni ska göra det.
* Inlägget innehåller affiliatelänkar
//PUSS