Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hyacinterna har blommat

 
Minns ni när jag visade upp mina nya hyacinter? Då var det bara knoppar då jag inte hade någon aning om vilken färg blommorna har! Men nu vet jag det för nu har dom blommat ut.
 
 
Så himla fina i den vita färgen och nu går det undan.
 
 
 
Bara för att det har kommit snö så blir jag sugen på att börja julpynta men ändå känns det för tidigt. I söndags när barnen kom till mig så frågade lilleman om vi kan börja julpynta. Men jag förklarade för honom att vi väntar till första advent. Julgranen plockar vi fram någon vecka innan julafton. 
All julpyssel som vi gör blir under helgerna när barnen är hos mig och eftersom det blir varannan helg så blir det inte så många helger fram till jul. Vi ska baka pepparkakor,  julgodis men lussebullar har jag inte riktigt bestämt mig för eftersom frysen är proppfull. Nu till helgen tänkte jag om vi ska baka något men ska googla lite runt på olika recept för det är alltid kul att testa något nytt. 
 
Har ni några förslag på julgodis förutom ischoklad, knäck, kola och mintkyssar? 
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. vi brukar börja pynta vid 1 advent lite smått o ja samma me julgranen kanske där sista veckan nåt. kommer ändå bli mysigt o ja förstår att du vill ha när barnene är hos dej det är ju då det är speciellt liksom
    kramar till dej fina

  2. Så fint med vita hyacinter. Tror minsann att det är dags för mig också att köpa hem hyacinter n unär jag börjat se dem lite överallt. Kram Kamilla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan