Ansiktstvätt som rengör huden på djupet

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

En nyhet i mitt badrumsskåp!

Jag har använt många produkter från Neutrogena och har alltid varit lika nöjd. Den här gången blev det en ansiktsrengöring eftersom min nuvarande börjar ta slut. Kikade på den här Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash som jag aldrig tidigare har testat och ville ge den en chans.

 

 

Det är en väldoftande ansiktstvätt som rengör huden på djupet. En uppfriskande gel som hjälper till att förebygga finnar och pormaskar utan att torka ut. Ska även ge huden en fräsch känsla av Pink Grapefruit. 

 

 

Den här gången blev jag inte heller besviken och kommer garanterat köpa den igen. Du hittar denna ansiktstvätt genom att klicka här <—

 

 

Dagens bloggutmaning från Sara Madeliene.

Så här i november kommer en del förkylningar, har du något husmorstips för att slippa sjukdomar? Mitt bästa tips är att tvätta händerna. Jag är väldigt sällan sjuk och därför har jag inga fler alternativ att dela med mig av.

Ett annat tips vid halsont!

Men annars har jag ett annat tips när man har ont i halsen i samband med förkylning. Ni vet när det nästan känns som att det sitter en kaktus i halsen, det gör ont när man sväljer och bränner när man dricker vatten. Så brukar det i alla fall kännas på mig och då kan nätterna vara ett rent helvete. Då brukar jag ha en tandkrämstub till hands. Eftersom halstabletter inte känns så lockade att suga på när man bara vill sova. En liten klick tandkräm i munnen lindrar det värsta för stunden samt att tandkräm tar bort bakterier. Det funkar bra för mig och därför delar jag med mig av detta tips. 

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

15 comments / Add your comment below

 1. Tack för ansiktsvatten tipset!! Jag gillar väskan med=)
  Mitt tips är för halsont: Varm mjölk med eukalyptus halstabletter i. Friskt och lent för halsen=)
  Kram

 2. Men så smart med tandkrämen!! Ska jag absolut testa. Går och borstar tänderna var och varannan sekund när jag är förkyld, dels för att det lindrar halsen lite men sen för att jag haaatar andedräkten/smaken man får när man är förkyld haha :’)

 3. ingefära skärs i små bitar koka upp i vatten sila av o drick så hett det går .
  man kan även ta ingefära pulver som kryddor du vet . blanda med något som sylt eller nåt och svälja svider rejält men ja hjälper krya på

  bra med många tips

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.