Inspiration, Skönhet

Snygga ögonbryn med rätt produkter

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Jag är väldigt noggrann med mina ögonbryn.

Därför att dom är alldeles för ljusa och för glesa. Ögonbrynen syns inte när jag är osminkad och det passar inte mitt ansikte. Har även en väldigt fet hy och behöver då produkter som håller hela dagen. Inte direkt så snyggt om jag har två halva ögonbryn kvar i slutet av arbetsdagen. 

 

 

Tidigare har jag använt produkter från Anastasia till mina ögonbryn och har alltid varit nöjd. Men har även använt billigare produkter från andra märken som är helt okej. Nu börjar mina produkter att ta slut och den här gången köpte jag nya från Anastasia igen.

 

 

Om produkterna

Har tidigare använt Dipbrow Pomade från samma märke men den här gången fick det bli Brow Powder Duo. Något som är helt nytt för mig och det är jättebra att det finns både en mörkare och ljusare skugga. Ögonbrynspennan har jag använt många gånger tidigare och även en Brow Gel Clear i brun färg som håller brynen på plats.

 

Brow Powder Duo hittar du här // Ögonbrynspennan hittar du här // Brow Gel Clear hittar du här

 

 

Just nu får du 20% rabatt hos Lyko med kod: 20all. Perfekt om man behöver fylla på med lite nytt och koden går ut redan imorgon eftermiddag. Anastasias produkter är ändå lite dyra och då passar det bra med en rabattkod. 

 

//PUSS