Allmänt, Inspiration, Personlig, Samarbeten

Konstnärsmaterial från en hobbybutik

 – I samarbete med WS –

Jag målade tavlor.

En sak som jag hade som intresse i samband när jag flyttade hemifrån. Det var att måla egna tavlor med akrylfärg. Målade oftast landskap helt spontant från min egna fantasi och det var som en avkoppling om kvällarna. Tyvärr har jag inte kvar målningarna och kan därför inte visa dom för er.

 

Cover image for Blogga om hobbybutik & konstnärsmaterial!

 

Nu var det väldigt många år sedan sist men hade jag haft mera tid hade jag gärna börjat igen. Jag har alltid varit konstnärlig och min mamma har sparat många ritningar som jag ritade innan jag flyttade hemifrån. Hade höga betyg i bild och det var även mitt favorit ämne i skolan. Min dotter är också väldigt konstnärlig och därför funderar jag på att köpa hem akrylfärg. Om hon börjar måla kanske även jag börjar med det.

 

 

En hobbybutik

Hittade faktiskt en hobbybutik vid namn WS & Company som både har en fysisk butik i Linköping och en webbshop. Där hittar man det mesta inom konstnärsmaterial som akvarell, olja, akryl, gjutning och mycket mer. Ett brett sortiment med hög kvalitét till bra priser. Personalen har stor kunskap om produkterna och shoppar man online är det alltid snabba leveranser. Känns som att WS & Company är en väldigt bra butik och skulle gärna vilja shoppa hem akrylfärg därifrån.

Konst och konsthistoria hos https://blogkeen.se/ Köpa kaffe och te online hos https://konstspegel.com/ Du kan också köpa kaffe och te online hos https://kristinaclaesson.se/ Hitta allt om svensk kaffe online hos https://blooog.se/

//PUSS