Personlig

Det bästa från barnen

 
Ser ni glasburken som är omgjord till en ljuslykta på bilden?
Den har lilleman gjort till mig på skolan och den är så himla söt. Jag älskar verkligen att få saker från mina barn som dom har gjort. Han har fått lite hjälp på skolan men den är ändå från honom och från hans fantasi.
 
 
Det här är från förra veckan innan julafton.
 
 
Tösen ritade en teckning till mig genom rita av saker som hon har googlat efter. Först ritade hon av en söt katt.
 
 
Sedan ritade hon av en vacker fjäril.
 
 
Resultatet blev en jättefin teckning som hänger på mitt kylskåp just nu. Jag har världens gulligaste barn ♥.
 
Usch nu sedan några dagar tillbaka har jag åkt på en förkylning men eftersom jag inte har någon feber så jobbar jag ändå. Men när jag är på jobbet känns det sjukt jobbigt och jag är helt slut när jag kommer hem. Hoppas att det vänder snart för jag är så trött på allt snor som aldrig tar slut. 
 
 
//PUSS