Personlig

Du är världens dummaste mamma!

 
 Det var precis så Lilleman sa till mig eftersom han inte fick någon leksak i mataffären som han ville ha. Barn måste lära sig att inte få allt dom pekar på och mina föräldrar var stenhårda med sådant när jag var liten. Men om mina barn har skött sig bra under veckan med läxor, ätit bra, lyssnat på vad jag säger och inte bråkat som dom helst gör hela tiden. Då får dom välja något som belöning på fredagar när dom är hos mig. Det brukar inte bli något dyrt eftersom vi handlar på Netto men det blir en bra belöning som har fungerat bra hittills. 
 
 
Men i veckan när jag och Lillemanskulle gå och handla lite så kom vi överens om innan att vi endast ska köpa mat för något annat skoj blir inte fören på fredag som det är sagt. Lilleman höll med och följde med snällt till affären. Men sedan fick han syn på något och det vi kom överens om var som bortblåst. Han tjatade och tjatade högt och tydligt så att alla i mataffären hörde honom. Jag förklarade för honom åter igen om vad som gäller men det ville han inte höra.
Att en sådan liten människa kan ha en sådan enorm vilja! Då kallade han mig för väldens dummaste mamma hela vägen hem. Han förklarade även för mig att den dagen han ska bli pappa så kommer hans barn få allt dom vill ha.
Synd bara att jag inte hann spela in det för det vore roligt att spela upp det för honom den dagen det blir verklighet haha. 
 
 
//PUSS