Personlig

Detta händer inte varje dag…

 
Att lilleman frivilligt vill mysa med sin mammis. Han älskar att bli kliad på ryggen om kvällarna för då blir han lugnare och tröttare säger han. Men oftast brukar han ta sig tröjan och sitta bredvid mig i soffan men nu ville han lägga sig hos mig och det är så himla mysigt. Då får jag passa på att ta vara på stunden.
 
 
När han var en liten bebis låg han alltid såhär hos mig fast över bröstet och dessa tider saknar jag enormt. Trots att han är så stor nu så kommer han alltid att vara min lilla bebis men det får jag inte säga till honom för då blir han arg på mig. Det förstår jag och hans storasyster kommer alltid att vara min lilla snutta fast hon blir 11 år i sommar. Jobbig mamma mina barn har haha!
 
 
Jag får så småningom skaffa mig ett husdjur som jag kan gosa med när jag vill. 
 
 
//PUSS