Personlig

Att trotsa förkylningen kan man visst göra

 
Eftersom jag är så förkyld att inte ens smink får mig att se piggare ut lägger jag upp en bild från några veckor sedan. Haha ni ska bara veta hur jag egentligen ser ut och jag funderar på att kanske klicka en selfie på mig lite senare med telefonen när det blir ljusare ute.
 
 
God morgon finisar!
Förkylningstider är det just nu och det känns inget vidare. Rinnande och rödsprängda ögon, näsan rinner som en kran och jag har ingen aning om hur mycket papper jag har förbrukat. Det är liksom inte direkt miljövänligt att vara förkyld. Jag måste även tillägga att jag är röd runt näsan och överläppen, det svider och min röst låter som om jag vore en kille i målbrottet.
Sovit dåligt har jag också gjort eftersom jag blir väckt av min näsa som behöver snyta sig hela tiden. Men eftersom jag inte har haft någon feber så ser jag ingen anledning till att sjukskriva mig från jobbet. 
Idag ska jag bara bita ihop och försöka att överleva min arbetsdag för vila får jag göra när jag kommer hem ikväll.
 
Ha en fin dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS