Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Färga ögonbryn och ögonfransar

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Att slippa ljusa ögonbryn och ögonfransar

Mina ögonbryn är både ljusa och glesa då brynen knappt syns när jag är osminkad. Däremot har jag långa och tjocka ögonfransar men även dom är väldigt ljusa. Då kan ni tänka er hur jag ser ut som osminkad. Men emellanåt brukar jag färga mina ögonfransar och ögonbryn då det blir en stor skillnad. Då har jag ett par ögon som syns även som osminkad och detsamma med ögonbrynen.

Här får ni se produkterna som jag använder till min färgning. 

 

 

Produkterna kommer ifrån RefectoCil och det är en färgning i svart färg som blandas ihop med RefectoCil Oxidant. 2 cm färg blandas ihop med 10-15 droppar och det räcker till både brynen och fransarna.

Färgen finns självklart även i andra bruna nyanser. Eftersom mina ögonbryn är glesa så går det bra med svart färg. Får då en lagom mörk färg medan ögonfransarna blir riktigt svarta.

Dessa produkter säljs separat och du hittar färgen genom att klicka här <— och dropparna genom att klicka här <—

Måste tillägga att dessa produkter är dryga och räcker en evighet. 

 

Här har jag på mig färgen och därför ser det så mörkt ut.

 

Med hjälp av en tandpetare blandar jag ihop färgen och applicerar färgen med den. Tycker att det går lättast med en tandpetare. Då behöver jag inte ha stängda ögon under verkningstiden. Börjar alltid med ögonbrynen och tar genast ögonfransarna efteråt. Sedan låter jag allt verka samtidigt i 10-20 minuter.

 

 

Den här ögonbrynsfärgen från Anastasia Beverly Hills använder jag sedan många år tillbaka. Färgen är vattenfast och sitter kvar hela dagen. Vilket är ett måste för min hy är fet och sitter även kvar under svettiga träningspass.

Du hittar produkten genom att klicka här <—

Till vardags undviker jag gärna mascara men ögonbrynen behöver jag ändå jämna ut med färg. Med hjälp av denna färg ser ögonbrynen samtidigt naturliga ut. 

 

 

När allt var nyfärgat glömde jag att fotografera resultatet. Nästa gång jag gör det lovar jag att  ta både en före- och en efter bild.

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

  1. Så bra tips , jag är usel på att färga mina ojämna bryn, tycker det är så himla svårt men ska nog ge det en chans, duktig du är, kram

  2. vill fylla i mina 3d ögonbryn men nu målar ja allatid o fransarna går ja ju o gör så ja behövs ingen ssminkning så ofta
    trevlig helg kramiz

  3. Är väldigt sugen på att prova ABH ögonbrynsprodukter, hört så mycket bra om dem! Använder deras clear gel och älskar den! Sitter som sten haha!

  4. Ja jag behöver alltid färga mina ögonbryn pga ett och annat grått=( Dock är jag mörk i mig själv och har alltid haft svarta ögonfransar som jag förbättrar med en aning med mascara. Trevlig lördag!
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan