Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Snäckor

Har klickat hem två fat som föreställer snäckskal.

Valde i två olika storlekar och herregud så fina dom är. Förutom att dom ska användas som inredningsdetaljer så kommer dom till användning av annat också. Som exempel till fotograferingar med andra detaljer eller som en bakgrund. Ni kommer alltså att få se fler bilder på dessa snäckor i samband med andra bilder framöver. 

 

När jag var liten samlade jag på väldigt många snäckor. Men har ingen aning om vart dom finns idag. Hoppas att dom finns i någon låda i källaren. 

 

 

Vilken härlig helg det har varit!

Då syftar jag på det härliga vädret och igår kändes det som sommar. Såg att många grannar grillade på vår gemensamma trädgård och älskar den doften. Har varit på långpromenader både i lördags och i söndags vilket är underbart.

Syrran min ringde mig i lördags och vi pratade om allt möjligt. Det roliga var när vi kom till ämnet kvällens middag. Syrran berättade att hon lagade en lasagne och hon lagar ofta mat från grunden. Sedan frågade hon mig om vad jag skulle äta till middag. Mitt svar var färdiggrillade kycklingklubbor med frysta potatisbullar och en färdig vitlökssås haha. Det var verkligen inget från grunden men jag älskar potatisbullar och kyckling.

 

 

Annars så har helgen bara varit lugn och skön för min del.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

  1. Men du själv en snäcka ju! Förlåt en fråga men är syrran din ledig? Skojar lite men mat lagad i hemmet från grunden kan inte bli mycket bättre.
    Ha en fin dag!

  2. Vilka fina! Jag brukade också samla snäckor som liten. Plockade på stränder och köpte ibland korgar fyllda med snäckor. Nu vet jag inte heller vart de alla har tagit vägen. Men jag har börjat med en liten snäcksamling till Zoe då jag plockade små söta snäckor sist vi var i Costa Rica. En del av henne är ju trots allt därifrån så vill alltid att hon ska ha lite souvenirer efter våra besök där.

  3. Så fina fat! Jag samlade också på snäckor när jag var liten. Sitter nu och funderar på vart jag kan ha gjort av dem, frågan är om varit dum och kastat.. Ha en härlig vecka. Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan