Allmänt

Snyggaste bloggdesignen

 
 
 Ni som bloggar på blogg.se har väll inte missat den nya bloggdesignen Sweet Vanilla? Jag upptäckte den när jag kikade in på Josefin Dahlbergs blogg innan blogg.se kom ut med att den var helt ny. 
 
Ni som följer mig märker att jag ofta byter bloggdesign eftersom jag inte har hittat den rätta. När jag läser andras bloggar brukar jag kika extra på designen om jag gillar den för att få inspiration. Men oftast brukar de snyggaste vara specialgjorda av någon annan som kan allt det där som har med HTLM-koder att göra. HTLM-koder är inte direkt min starkaste sida men jag vill ändå göra min design helt själv för det är så himla roligt. 
 
Men nu är jag väldigt nöjd med den här nya bloggdesignen Sweet Vanilla som jag bytte till direkt efter att jag hade upptäckt den. Det roligaste med designen är att jag kan ha tre stycken headers samtidigt! Stora är dom också då det passar mig som älskar stora headers. 
 
Ja ni har också märkt att jag älskar att byta ut min header väldigt ofta och just nu har jag tre stycken som man kan svajpa mellan. Perfekt för mig som aldrig kan bestämma mig. ?
 
 
När man inte svajpar ser man den här headern allra först på min blogg.
 
 
Sedan kommer den här som nummer två.
 
 
Sist men inte minst så kommer den här som nummer tre.
 
 
Ni som bloggar hos blogg.se!
 Har ni kikat på den nya bloggdesignen Sweet Vanilla?
 
 Jag är också otroligt nyfiken om vad ni tycker om dessa headers. Vilken tycker ni är snyggast?
 
 
//PUSS