Personlig

Jag fick in dem!

 
God morgon finisar!
 I helgen fick jag för mig att sätta på mig örhängen i mina gamla hål som jag trodde hade vuxit igen för länge sedan. Jag använder bara mina två hål regelbundet men blev förvånad över att de andra hålen fanns kvar trots att det har gått flera år.
 
 
 
Som ni även ser på bilderna var min hy verkligen fruktansvärd i helgen eftersom jag hade mens. Jag får alltid finnar när jag får mens och därför kallar jag dem för mina mensfinnar. “Himla tur att ingen såg mig men ändå måste jag visa bildbevis för er“. Redan i måndags blev min hy bra igen och det känns så skönt när det bara är tillfälligt.
 
I helgen som kommer ska jag åka bort då jag kommer träffa en massa nya människor och då är det liksom skönt att mensfinnarna är över. Annars hade det liksom varit rena katastrofen! Eller nä ingen katastrof för som tur är finns det faktiskt bra smink. När dessa bilder togs hade jag inte sminkat över finnarna eftersom jag inte brydde mig om det. 
 
 
/PUSS