Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Piercingar i öronen

För väldigt många år sedan hade jag flera hål i öronen.

Men dom senaste åren har jag endast använt två hål och tog för givet att dom andra har vuxit igen. Nu i veckan fick jag för mig att göra ett test och hålen hade inte vuxit igen. Googlade runt efter örhängen som är bra för läkning eftersom hålen kändes en aning trånga och behöver något skonsamt. Hittade då örhängen från Blomdahl som jag aldrig tidigare har hört talas om. Deras örhängen är hudvänliga och tillverkade i medicinskt titan. Innehåller inte nickel, kadmium, bly eller andra hälsofarliga ämnen och är speciellt framtagna i samråd med hudläkare.

 

 

Det finns många fina modeller att välja emellan och jag ville ha ett par enkla, små, runda i guld. Beställde dessa från Apoteket och just dessa var det 40% rabatt på. Vilken tur jag hade då!

 

 

Förpackningarna var verkligen söta.

 

 

På ena örat hade jag egentligen fem extra hål men tyckte att det räckte med tre. På andra örat har jag ett extra istället för två. 

 

 

Cuff earrings

Det var kul att hålen fortfarande passade och då slapp jag gå och ta nya. Har även sett på flera hemsidor att det finns fejk piercingar “cuff earrings” och det skulle vara snyggt att ha en ring. Det skulle vara snyggt om den satt i mitten på örat och funderar på att prova det. Har hittat en hel del billiga varianter och gillar jag det kan man skaffa sig en i bättre kvalitét.

Vad tycker ni om piercingar i öronen?

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

  1. Så fina!!!! Visst är det konstigt att inte hålen växer igen. Jag använder bara ett av mina hål i vardera öra, men har sedan i högstadiet två hål i vardera öra. Använder sällan örhängen i dem, men det går om jag skulle vilja det. Jag tycker det är fint med många hål i öronen. Kramar fina du och ha en underbar måndag! ?

  2. Snyggt! Ibland blir jag sugen på att ta några mer hål (har bara ett i varje öra) är ju riktigt snyggt med många i samma 🙂 ha en fin måndag 🙂 kram

  3. Blomdahl är verkligen bäst när det gäller hål i öronen. både dottern och ena sonen som tog hål för många år sedan gjorde det med dem. Blev aldrig några problem vilket många andra fick som tog med andra. Själv var jag också modig och tog två håll extra i ena örat alldeles själv när jag var ung och dum. De är nu igenväxta sedan länge.

  4. Mina hål i öronen växer heller inte igen. Jag har ett extra hål på ena örat som jag aldrig använder. Jag köpte däremot ett örhänge som fixeras i hålet i örsnibben och breder ut sig längs hela örat. Jätte cool=)
    Kram

  5. Jag har tre piercings i öronen varav ett är töjt till 12 mm. Jag har haft fem, men två blev infekterade och fick lov att växa igen. Jag gjorde alla fem på mig själv med en säkerhetsnål på träslöjden, så det är väl inte sådär alldeles konstigt att två inte ville vara med nå mer, haha XD

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan