Inredning, Inspiration, Samarbeten

Skandinavisk stil och nordisk minimalism

 – I samarbete med Solhem –

Dags för lite förnyelse!

Nu till våren vill jag göra några små förändringar i mitt hem. Som att byta ut några detaljer och göra det lite vårfint. Därför kikar jag runt på olika hemsidor inom inredning för att få lite inspiration. Senast kikade jag in hos Solhem Inredning som är helt nytt för mig. 

 

 

Om Solhem Inredning

Hos Solhem hittar du designmöbler, belysning och inredning i både svensk och dansk design. Deras möbler är i nordisk och skandinavisk stil som har enkel och vacker formgivning med jordnära färger. Alltså stilrent och enkelt utan att det blir tråkigt. Deras vision är att täcka alla rummen i hemmet och att erbjuda design i hög kvalitet. Du hittar varumärken som Oliver Furniture, Bloomingville, Hubsch, Sika-Design, House Doctor, Broste Copenhagen, Sika-Design och Nordal. En väldigt charmig butik med tidlösa inredningsklassiker som kombineras med nyare design och vintage. Du kan antingen besöka deras butik fysiskt eller beställa online.

 

 

House Doctor vår/ sommarkollektion 2020.

Fastnade speciellt för ett varumärken vid namn House Doctor med deras nya vår och sommarkollektion 2020. I kollektionen får man se mycket handgjorda trädetaljer och grovhuggna objekt. Det är en uppdaterad version av det industriella. Kollektionen strävar efter balans i hemmet genom att kombinera material som är olika men ändå går att komplettera. Detta år ska det strävas efter balans i våra hem genom att kombinera mellan olika material. Då menar dom material som linne, gjute, rotting och betong. Alltså rått i kombination med mjukt och lent.

Nu vill jag ha vår i mitt hem!

 

– I samarbete med Solhem-

 

//PUSS

 ♥