Årets första och måndag igen

Godmorgon denna måndag morgon!

Har ni haft en bra helg? Min helg har bara varit lugn som alltid och nu är det dags för en helt ny vecka. Hoppas på att denna vecka blir lite lugnare än förra veckan på jobbet.

Annars gillar jag när det händer mycket och vill ha någonting att göra hela tiden. Men det går till en viss gräns och speciellt när man behöver vara på flera ställen samtidigt. Ja man kan direkt inte klona sig men gör alltid mitt bästa av situationen. Allt löser sig alltid i slutändan och det gäller att ge och ta. 

 

 

Årets första jordgubbar.

I helgen köpte jag och barnen hem jordgubbar och donuts till fikat. Jag älskar jordgubbar och det blev årets första för våran del. Donuts kan jag gärna stå över för det är för sött för min smak medan barnen älskar dom.

I lördags kväll beställde vi hem mat från KFC via Foodora. Maten var hur god som helst samtidigt som det var skönt att avstå från matlagning och en massa disk. Istället spelade vi några omgångar UNO och kollade på flera filmer via Netflix.

Har även promenerat en hel del under helgen och samlat mer poäng via appen Stepler. Herregud vad appen har blivit beroendeframkallande men samtidigt är det ett bra syfte som appen har. Jag har tipsat er om denna grymma app i ett tidigare inlägg som ni hittar genom att klicka här <—  Den här veckan är jag så himla redo och taggad för ännu mera promenader. 

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Jag gjorde misstaget att köpa jordgubbar precis som du,tidigt nu i våras och det var en hemsk upplevelse.Där låg de och såg förföriska ut men de var helt smaklösa och torra.Jag hade antagligen fått samma smakupplevelse ifall jag att tuggat på en kålrot.Man får tydligen ha tur ifall jordgubbar vid denna tiden på året skall vara åtminstone ätliga.

  2. Har svårt med dessa jordgubbar =P… USCH de är verkligen inte jordgubbar för mig!
    Jag avstår och väntar hellre tills de svenska kommer eller ännu bättre när pärona meddelar att mina(deras nu) som jag har haft sen jag bodde hemma bär bär vid juni. solkyssta och hemmaodlade<3 Ha en TREVLIG VECKA, kramen damen =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan