Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tjäna pengar genom promenader

En app som får dig att tjäna pengar efter dina dagliga steg.

En kollega tipsade mig om en app vid namn Stepler som samlar poäng efter dina steg. Jag laddade ner appen direkt eftersom jag går väldigt mycket dagligen. Eftersom man får poäng så blir jag mer taggad på att promenera och det är en bra morot. För hälsans skull är promenader och joggning väldigt viktigt och ännu bättre om man tjänar pengar på det.

” Tillägger att det här är inget samarbete utan vill bara lyfta syftet med appen. Som uppmuntrar dig att promenera mera och vilket är väldigt bra för din hälsa “. 

 

 

Här ser ni ett exempel om hur det såg ut på min app efter sju dagar.

 

 

Så går det till

Om du registrerar dig via min länk så får både du och jag 10 extra poäng. Sedan får du även flera poäng som appen erbjuder. Varje dag får man en daglig belöning som ger 3 poäng. Vid varje steg som uppnår 1000 steg ger det dig 1 poäng. Kommer du upp till 5000 steg får du 2 extra poäng. Samma sak gäller 10 000, 15 000 och 20 000 steg under samma dag. Nästa dag börjar allt från början förutom poängen som bara växer. 

 

 

Dina erbjudanden som belöning

I appen hittar du alla erbjudanden som matchar dina poäng. Du kan exempel få 100 kr rabatt hos Lyko.se, 30% rabatt hos Bubbleroom.se, 50 dagar gratis hos Nextory, få en gratis mobiltelefon eller en gratis robotdammsugare och mycket mer. Alla erbjudanden hittar du i appen som du kan välja efter dina poäng. Hittar du något som du verkligen vill ha men tyvärr kräver väldigt många poäng. Då är det perfekt att maxa på hälsan med flera promenader som ger dig i slutändan en bra belöning.

Nu när det blir vår så vill man ändå bara vara ute i naturen och då passar det perfekt med promenader. Jag vet att det är många som använder denna app och kan gissa på att vandring i fjällen blir en populär aktivitet i sommar.

Klicka här <— på länken så kommer du direkt till appen som ger dig 10 extra poäng vid registrering.

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Åh jag och pojkvän har haft den några år och det är ju så kul att se i den hur stegen samlas, dock lite svårt att komma upp i högre poängen eftersom att det krävs extremt mycket, men ändå roligt att ha något att kämpa mot!! 😀 Kram ❤️

  2. Så himla bra app! Själv skulle jag nog inte klara av den då jag får det som ett “måste” och skulle nog bara ge mig ångest. Men är ändå sugen på att ge den en chans. Tack för tips!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan