Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En annorlunda långfredag

 I år blir både långfredag och hela påsken annorlunda

Annars har jag varje år firat hela påsken med mina barn. Men inte i år för dom är hos sin pappa. Visst hade jag kunnat åka till min mamma och syster som bor i Stockholm men tar inga risker. Att sitta på ett tåg, åka långt, munskydd, anpassa sig bland folk, irritera sig på andra som skiter i restriktioner med mera. Nä då tillbringar jag hellre min långhelg hemma hos mig. Jag behöver ändå lugn och ro i mitt liv och vill bara ta dagen som den kommer. Ett helt rätt val enligt mig.

 

 

Så ser mina planer ut

Istället ska jag laga mat som räcker till många matlådor, tvätta alla sängkläder plus övrig tvätt. Jag har fått vaxpropp i ena örat som har varit ett problem för mig. Ska ligga på soffan med Revaxör i örat som får verka länge medan jag tittar på en film. En kompis kanske hälsar på under helgen och då blir det ostbågar med vitt vin. Älskar den kombinationen med smakerna. Vädret ser lovande ut och långa promenader lockar mig enormt. Vill upptäcka nya platser och ska både promenera och njuta i solen under dagarna.

 

 

Saker som behöver göras

Annars har jag en hel del annat som behöver göras i hemmet. Som att rensa i garderoben, få ordning i förrådet efter inbrottet som jag hade. Allt ligger huller om buller och jag som då precis hade fått allt organiserat innan dess. Jag skulle vilja hitta alla mina smycken som ska förvaras på ett och samma ställe. Har även nya DIY projekt i mitt huvud som jag borde ta tag i. Men dessa saker är inga krav som måste göras under just denna helg. Det får helt enkelt vänta till en annan gång. Istället lutar jag mig tillbaka och tar dagen som den kommer. Något som jag verkligen behöver efter en lång stressig period.

Önskar er alla en underbar långfredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan