Träningsplagg och myskläder

” Inlägget innehåller annonslänkar “

På senaste tiden bor jag antingen i träningskläder eller i myskläder. För det är otroligt bekvämt och samtidigt väldigt snyggt. Kan inte låta bli att kolla in just sådana plagg genom olika hemsidor på nätet.

Här får ni se några favoriter som gärna får flytta in i min garderob. 

 

Vi börjar med underdelar som träningstights, mjukisbyxor och cykelbyxor. Dessa träningstights har en diskret ficka där man kan förvara telefonen i. Något som är riktigt praktiskt enligt mig.

 

Här är flera snygga tröjor i olika modeller. Två långärmade tröjor, en sweatshirt och en hoodie. 

 

Bh:n i sportiga modeller gillar jag och använder ofta sport-bh till vardags. 

 

 

Tvådelade set får jag aldrig nog av och här är två av mina favoriter.

Annars så passar alla dessa plagg både som vardagsplagg eller hemma som mysplagg. På träningen eller under långa promenader. 

Eftersom jag visar er väldigt många plagg så länkar jag direkt till hemsidan. Du hittar alla dessa snygga plagg plus mycket mer genom att klicka här <—

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. ÅHåh vilka snygga kläder.Det tog lång tid innan jag kände mig bekväm med att gå på stan i typ träningskläder,kände mig som en slusk men nu uppskattar jag verkligen dessa kläder,inget som skaver och sitter åt och ser man nån snygging på stan och får …hmmm…typ reaktion så döljer plaggen det.Skojar lite men faktiskt så gillar jag den här klädstilen väldigt mycket.
    Jag vet dock inte om ellypistol kläder passar män:) det ser lite tajt ut över rumpan.
    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan