Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Designa din iPhone-skärm

Jag har designat min iPhone-skärm

Jag har suttit och designat min iPhone-skärm med nya versionen av iOS 14 och det är så himla kul. Som ni ser här nedanför så valde att ha ett tema med rosé guld och rosa. Har hittills designat första sidan på telefonen för det här tar tid. Har googlat på flera olika icons som jag sedan sparat men funderar på att byta ut bakgrundsbilden till något åt beiga hållet.

Vad tycker ni om resultatet?

 

 

Det är min dotter som lärde mig för hon håller på med sådant hela tiden. Är som sagt inte klar ännu för det finns mera saker som jag vill lägga till på skärmen.

Annars då?

Igår hade jag och barnen julgransplundring och nu är hela julen borta från hemmet. Känns riktigt tomt nu men ska plocka fram alla saker som stod framme innan julpyntet. Idag har dottern varit hos frisören som tog några timmar med hennes hår. Men resultatet blev skitsnyggt och var värt varenda krona. Deras pappa hämtade barnen för en liten stund sedan och då har jag varit iväg och handlat. Känner att jag inte orkar ta tag i storstädningen ikväll utan det lutar istället åt ett bad och sedan häng i soffan. Har semester även imorgon och då ska jag istället ta tag i allt.

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan