Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu är det slut

Då är det slut på långledigheten.

Nu är det långa arbetsveckor som gäller ända fram till påsk. Julen är borttagen och hemmet känns sterilt. I helgen ska jag och barnen fixa till det och ska även sätta upp tavlor. Skulle egentligen ha gjort det nu i helgen men har inte bestämt mig för hur jag vill ha det. 

 

 

Annars har jag stecktittat på Ex on the beach Norge nästan hela helgen. Har bara sett dom svenska avsnitten och det händer inte alls lika mycket drama i Norska serien. Men ändå lyckas jag fastna i det och vill bara fortsätta att titta.

Den här veckan ska jag komma igång med träningen för nu är det dags. Har haft ett längre uppehåll och nu vill jag bli starkare igen. Idag ska jag köra ett pass hemma efter jobbet och sedan får jag se om det blir gymmet imorgon. Annars har jag inte så mycket nytt att berätta för er.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

17 comments / Add your comment below

  1. Jag ska också komma igång med träningen lite bättre nu. Lyckades köra på rätt bra hemma i höstas då jag hitta så mycket bra videor att följa på youtube 🙂 Hoppas det går bra att komma igång med träningen igen för dig 🙂

  2. Haha kan relatera till det, när jag väl hittat en serie att kolla på så kollar jag ändån vidare fast den börjar bli dålig…
    hoppas allting är bra med dig, ha en fin vecka!
    Kramis

  3. Trist att ledigheten är slut och att det är långt kvar till nästa. Jag har faktiskt också rensat bort lite jul, även om belysningen är kvar. Har så svårt att skiljas från den haha
    Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan