Komma igång med träningen

Igår körde jag årets första träningspass.

Vill komma igång nu på riktigt med träningen och nu har jag bestämt mig för att börja igen. Valde att köra mitt första pass hemma istället för att gå till gymmet. Använder mig då av min egna kroppsvikt och kör högintensivt. Det fick räcka med en halvtimme för jag kör hellre fler kortare pass i veckan istället för långa och få. Igår var det fokus på underkroppen och idag efter jobbet blir det överkroppen.

 

En bild från våren 2020 när jag var i form.

 

Hur kommer jag igång med träningen?

– Först så bestämmer jag mig bara för att göra det utan några höga krav. När första passet är avklarat blir det alltid lättare med nästa och sedan flyter det bara på. Det gäller som sagt att komma igång. 

– Kollar tillbaka från året innan. Förra året var jag duktig på att anteckna alla mina träningspass i almanackan. När jag läste igenom anteckningarna blev jag imponerad av mig själv. Klarade jag det förra året så jag klarar det även detta år.

– Jag mår mycket bättre psykiskt när jag tränar regelbundet. Känner mig piggare, starkare och får mindre ångest. Dessa endorfiner är viktiga för själen och nu vill jag ha mer av det.

– Musiken är väldigt viktig för mig. Lyssnar alltid på peppande träningsmusik som får mig att vilja köra på extra mycket. Det brukar variera från tung hårdrock till poplåtar. 

 

 

Det här är bara början och nu är det dags för träning år 2021!

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

 1. Åh vad skönt! Heja dig! Och tack för dina ord om ångest. Skönt att du i vuxen ålder förstått att du har ångest! Lättare att jobba med det när man vet vad det är! 🥰

 2. Så duktig!!! Heja dig fina du, och jag håller med dig jag är också så mkt mer piggare mentalt och fysiskt när jag tränar, det är så värt det.
  Kramis

 3. Heja dig som har kommit igång med träningen! Håller tummarna för att du ska hitta motivationen att hålla i nu! Stor kram fina du och ha en underbar fortsättning på kvällen! 💖

 4. så fin du är . de där kläderna gillar ja super sköna vill ha ny bh

  du kommer nog igång vet det är svårt o börja men kämpa på kramiz

 5. Du är så duktig och flitig jag måste också försöka ta tag i träningen lite mer 😀 Få upp muskulaturen efter covid-19, är så darrig och svag i benen och kroppen. Va fin du är hjärtat kram <3

 6. Så himla skönt när man väl kommer igång! Jag har börjat mer nu jag med, måste tipsa om att gå in på friskis och svettis hemsida. Där har dom friskis play, gratis träningspass att köra hemma som man kan starta när man själv vill. Dom har jag börjat köra varje vecka nu 🙂 Hoppas du har en mysig kväll, KRAM!

 7. Härligt att du kommit igång med träningen igen. Visst mår man bättre när man tränar men det är väldigt svårt att komma igång och ta tag i det. Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan