Personlig, Träning, Vardag

Årets första träning på gymmet och ett mål

Idag efter dagens första kopp kaffe bestämde jag mig för att dra till gymmet. Har inte varit där sedan i våras för jag har istället tränat hemma. Men idag kände jag för ett miljöombyte och då packade jag ihop träningsväskan, satte på mig mina gamla träningskläder och begav mig mot gymmet. Det blev alltså årets första träning på gymmet och det var riktigt härligt.

 

Dagens träning

 

Körde några benpass och armpass för magen kan jag lika gärna träna hemma. Gillar inte maskinerna för magen så därför kommer jag att variera mellan gymmet och hemmaträning. Upptäckte att min nya vattenflaska från Air up matchar med mina träningsskor.

 

 

Årets mål

 

Haha nä det var faktiskt inte planerat och folk får tro vad dom vill. Har annars bestämt mig för en sak! Behöver verkligen nya träningskläder men ska inte skaffa mig det fören jag förtjänar det. Om jag fortfarande är lika duktig med träningen och märker resultat om tre månader så blir det min belöning. Annars får jag fortsätta att använda mina gamla fula träningskläder som jag redan har.

 

 

Det var också väldigt skönt att äntligen kunna gå en normal promenad. På senaste tiden har det varit väldigt svårt i halkan så då är ett löpband väldigt bra.

 

 

Kanske lite ointressant men blev så sugen på stekt ägg, kycklingkorv och en rostad macka med ost efter träningen. Har också grejat en hel del hemma och har tvättstugan fram till klockan sju ikväll. Sedan blir det häng i soffan resten av kvällen. Nu ska jag strax springa ner sista svängen ner till tvättstugan.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS