Vardag

Det får inte hända igen

Nu närmar vi oss ljusare tider.

Fast ändå känns det som en evighet kvar tills dess. Men om några veckor kommer vi att märka lite skillnad och det ser jag fram emot. Här ser ni mina senaste bilder från mitt flöde på Instagram. Det är bara mörka bilder men ändå ser det ganska mysigt ut. Jag heter @netti108 på Instagram och följer alltid trogna följare tillbaka. 

 

 

God morgon gullisar!

Tidigare i veckan skrev jag om att förkylningen var borta, att jag hade tränat och var taggad att börja jobba igen. Men i tisdags vände det och förkylningen var åter tillbaka. Blä! Det resulterades med att jag inte vaknade av väckarklockan igår morse klockan halv fem. Vaknade däremot av att telefonen ringde kvart över åtta och fick då panik. Det var en kollega som undrade vart jag var och fick då veta att jag hade försovit mig. Men hon är så himla gullig och vet ni vad hon sa? Vad skönt att höra att allt är bra med dig och att inget allvarligt har hänt. Stressa inte nu utan du kommer när du kommer. Alltså kan man ha gulligare kollegor? Jag hörde aldrig första gången hon ringde och då hade hon ringt väldigt länge. Men efter vi hade lagt på rusade jag upp, tog på mig kläder och tog första bästa bussen mot jobbet. 

Nu får jag hålla mig borta ifrån träningen i några dagar till. Är expert på att börja för tidigt men nu får jag skärpa mig. Har även bytt ringsignal på väckarklockan eftersom jag är rädd för att försova mig igen. Det får verkligen inte hända igen! Nu är det snart helg igen och då ska jag bara vila upp mig.

Egentligen var planerna att jag skulle publicera ett inlägg om psykisk ohälsa idag. Men är inte riktigt nöjd med all text och igår kväll orkade jag inte tänka. Ska fortsätta med inlägget på bussen och hoppas att den blir klar till imorgon. 

Önskar er alla en underbar dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

This post contains adlinks from Adviral

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR