Det får inte hända igen

Nu närmar vi oss ljusare tider.

Fast ändå känns det som en evighet kvar tills dess. Men om några veckor kommer vi att märka lite skillnad och det ser jag fram emot. Här ser ni mina senaste bilder från mitt flöde på Instagram. Det är bara mörka bilder men ändå ser det ganska mysigt ut. Jag heter @netti108 på Instagram och följer alltid trogna följare tillbaka. 

 

 

God morgon gullisar!

Tidigare i veckan skrev jag om att förkylningen var borta, att jag hade tränat och var taggad att börja jobba igen. Men i tisdags vände det och förkylningen var åter tillbaka. Blä! Det resulterades med att jag inte vaknade av väckarklockan igår morse klockan halv fem. Vaknade däremot av att telefonen ringde kvart över åtta och fick då panik. Det var en kollega som undrade vart jag var och fick då veta att jag hade försovit mig. Men hon är så himla gullig och vet ni vad hon sa? Vad skönt att höra att allt är bra med dig och att inget allvarligt har hänt. Stressa inte nu utan du kommer när du kommer. Alltså kan man ha gulligare kollegor? Jag hörde aldrig första gången hon ringde och då hade hon ringt väldigt länge. Men efter vi hade lagt på rusade jag upp, tog på mig kläder och tog första bästa bussen mot jobbet. 

Nu får jag hålla mig borta ifrån träningen i några dagar till. Är expert på att börja för tidigt men nu får jag skärpa mig. Har även bytt ringsignal på väckarklockan eftersom jag är rädd för att försova mig igen. Det får verkligen inte hända igen! Nu är det snart helg igen och då ska jag bara vila upp mig.

Egentligen var planerna att jag skulle publicera ett inlägg om psykisk ohälsa idag. Men är inte riktigt nöjd med all text och igår kväll orkade jag inte tänka. Ska fortsätta med inlägget på bussen och hoppas att den blir klar till imorgon. 

Önskar er alla en underbar dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

23 comments / Add your comment below

 1. Går du upp halv 5 alltså? När brukar du gå och lägga dig?
  Jag försöker komma in i bra rutiner här men just att komma i säng på kvällarna tycker jag är det svåra. Man har ju alltid massor att styra med som man vill bli klar med. Önskar dig en fin dag.

   1. Jag känner igen det där. Men bra att du klarar dig igenom dagarna ändå:)
    Du är så duktig med allt tycker jag. Jobb och hem och matlagning:)

    Kram

 2. Jag kan bara ursäkta mig med att försova sig är mänskligt.
  Idag väcktes jag av klockan mitt i en konstig dröm. Vi brukar alltid vakna innan klockan ringer. Krya på dig och håll dig undan gymet ett tag <3
  Kram

 3. jag förstår dig, skulle ha svårt att vakna den tiden och särskilt vid förkylning. På mitt jobb får man 5000 kronor i böter om man inte är på jobbet prick 10. Securitas går ett varv runt och om de råkar se att man inte är där: 5000 spänn, sådär bara!

 4. Fina bilder du visar från din Instagram.

  Värmande att läsa att du har så fina kollegor. Fortsätt krya på dig!

  Svar: Det gläder mig att du uppskattar inläggen om bullet journal. Nu finns ännu ett inlägg publicerat.

  Kram

 5. Det är väldigt enkelt att börja träna för tidigt efter en förkylning (är expert på det)! Hoppas du kryar på dig vännen! Och otroligt gulligt av din kollega, fler sånna behövs! Kram

 6. Så tråkigt att förkylningen kom tillbaka ? Var rädd om dig nu!!!
  Jobbigt när man försover sig – tur att du har snälla kollegor som bryr sig om dig ?
  Ser fram emot inlägget om psykisk ohälsa. Stor kram vännen och god natt ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.