Mina favoriter på YouTube

Mina tre underhållande YouTubers.

Jag brukar ofta kolla på YouTubers och får bara fler och fler favoriter. Gillar framförallt underhållning och ingen får vara lik någon annan. Avskyr när något känns kopierat från någon annan för då blir inte det unikt för fem öre. Därför vill jag börja att presentera mina favoriter för er som jag gillar allra mest just nu.

Mina tre underhållande YouTubers är:

 

Nummer 1: Antonija Mandir

Antonija Mandir är känd från Ex on the beach där hon träffade sin Jack. Deras gemensamma YouTube videos är så underhållande och roliga. Det är allt från deras gemensamma resor, en vanlig vardag, haul, mukbang, hunden Gino, renovering av ny lägenhet och mycket mer. Tycker att det är otroligt tråkigt att dom nyss har gått isär. Men ska ändå fortsätta att följa hennes kanal eftersom hon är en härlig och sprallig tjej med mycket energi. Gillar också att få se hennes söta hund Gino.

 

Nummer 2: TanbyKlara

Klara Tanby hittade jag genom Antonija Mandir. Dom brukade förr göra underhållande mukbang tillsammans och jag fastande för Klaras härliga personlighet och skratt. Började då att följa Klaras kanal på YouTube och fan vilken rolig tjej. Hon är inte blyg för att svära och börjar alltid sitt intro med “Välkommen till en ny jävla Vlogg”. Man får se allt från den osminkade Klara som äter godis på morgonen medan hon är ute och kör i trafiken. Till att se lyxigare resevideos där hon också bjuder mycket på sig själv emellanåt. Diggar speciellt videorna när hennes söta brorson Ian är med. Herregud vilken underhållning det kan bli och hon bjuder verkligen på sig själv. Ja man blir glad av att bara höra hennes skratt. 

 

Nummer 3: Therese Lindgren

Therese Lindgrens kanal har jag följt allra längst och hon blir bara roligare och roligare. Jag behöver nog inte presentera henne så mycket för er eftersom typ alla redan vet vem hon är. Jag smälter av att se hennes söta hundra Rasmus och Ronja, hon är grym på att prata och har en härlig jargong med sin pojkvän Anders. Ni måste bara se hennes intro i senaste videon som är så himla sjuk haha. Videon hittar ni på länken i början av texten och likaså gör ni hos övriga YouTubes. 

 

Snart återkommer jag igen med några fler favoriter från YouTube fast då i en annan kategori! Ni får även tipsa mig om era favoriter i kommentarsfältet. För det vore kul även för mig. 

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

  1. Jag älskar Tanby, hennes personlighet och energi är så härlig! Sen gillar jag Alice Stenlöf också. Och såklart Antonija. Följer dock inte Therese, har inte fastnat för henne än! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan