Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ljuset i mörkret

 Hej allihopa i det tråkiga vädret.

Hos mig är det mörkt, det knastrar regn mot fönsterrutorna och det blåser kyliga vindar. Avskyr dessa mörka tider för då blir jag mycket tröttare. Kom på att jag inte har köpt hem D-vitaminer och det måste jag göra bums. Något som faktiskt hjälper men det gäller då att börja i god tid. Helst förra månaden men hade ingen tanke på det.

 

 

Om vädret fortsätter att vara såhär trist i helgen får vi göra det bästa av situationen. Som att tända upp levande ljus i hemmet, dricka varm choklad ur fina muggar och kanske baka någonting gott? Sedan vill jag bara svepa in mig i en mysig pläd i soffan och mysa med barnen.

 

 

Nästa vecka har barnen höstlov och jag har tagit semester hela veckan så att vi kan umgås varje dag. Något som jag ser fram emot. 

 

Dessa två söta ljuslyktor hittade jag inne på Åhlens heminredning och dom lyser så himla fint i mörkret.

 

Från att vara deppig i detta tråkiga vädret så känns det genast lite bättre när man försöker att se det positiva. Hur mörk en tunnel kan vara så möts man alltid av ljuset i slutändan. Något som jag bara funderade på ljust nu. 

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

 1. Tycker det är helt OK med vädret =)… det är bara DU som ser till att det blir något positivt i din egna vardag liksom! Själv ser jag till att hitta fördelarna som bland annat baka scones till mina egengjorda sylter, tända massa ljus och helt enkelt bara njuta hur bra jag faktiskt har haft i år + har fortfarande ^^
  Take care out there, kramen damen<3

 2. alltså avskyr detta mörker jag med och regn grått trist
  här är oxå lov . jag är ju hemma så skönt att ta det lugnt kanske kolla på film o sådär me dem
  kanske inte 18 åringen hi hi men ja han är rätt mammig han me 🙂

 3. Det är verkligen trist ute nu men som du säger man kan göra det riktigt mysigt inne 🙂
  Vilka fina ljuslyktor, förstår att dom är fina när dom lyser i mörkret.

  Kram

 4. Mycket trevliga och mysiga bilder, jag ville också köpa ljus. Min man och jag bor i en hyrd lägenhet och vi drömmer väldigt mycket om vårt eget hus, som vi kommer att göra så bekvämt som möjligt och i ljusa färger.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan