Efter ett långt uppehåll

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Igår var jag äntligen på gymmet efter ett långt uppehåll.

Ja det blev ett väldigt långt uppehåll eftersom jag har haft både en långdragen förkylning och en bruten tå. Men nu är jag redo för att få en starkare kropp igen. Igår efter jobbet begav jag mig mot gymmet och körde ben och rumpa. Idag eller imorgon ska jag köra armar och kanske lite mage på det. 

 

 

Mina favorit träningsbyxor är dessa från Stronger.

Eller rättare sagt ett par tights och dom har allt jag vill ha. Snygga, sköna, bra kvalitét, hög midja som håller allt på plats och rumpan blir snyggare. Avskyr tights som hasar ner och dom här sitter som smäck hela tiden. Dessa tights finns i många olika färger och mönster för alla smaker och stilar. Har även en matchande sport-bh (den här) som sitter perfekt men den syns inte på bilden.

Du hittar Strongers snygga träningskläder genom att klicka här <—

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan