Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det känns helt okej

Idag startade jag dagen med ett träningspass.

Äntligen känner jag mig helt frisk från förkylningen och idag gick passet jättebra. Sedan fick jag mig ett städryck och har storstädat hela lägenheten. Har även tvättat sängkläder och det ska bli härligt att lägga sig i nytvättade sängkläder ikväll. Börjar ju jobba imorgon efter 17 dagars ledighet och det känns helt okej.

 

 

För några dagar sedan städade jag bort julen helt och hållet. Nu känns det nästan sterilt hemma men ska plocka fram några dukar till köksbordet. Hyacinterna står fortfarande kvar men snart ska även dom bytas ut till något annat. 

 

 

Än så länge är det tomt på brickan i vardagsrummet men känner för att ha andra prylar den här gången. Medan jag städar har jag youtube på tv och bilden blev så bra med Alexandra Nilsson haha. Tycker att hennes videos är underhållande.

 

 

Min provdocka är just nu helt naken men självklart ska den också snart få kläder på sig.

 

Nya tankar och idéer.

Nu tog jag som sagt en liten paus ifrån städningen men ska strax fixa det sista. Sonen har åkt iväg med sin pappa och dottern har gått över till en kompis. Imorgon börjar vardagen igen och då måste jag förbereda mig för det idag. Blir en lång dusch, ansiktsmask, leta rätt på busskortet, gå igenom matlådor och annat smått och gott. Hoppas att jag kommer kunna sova inatt? Har haft så konstiga sovrutiner under min ledighet men jag får varva ner mig tidigt ikväll. Om jag sover dåligt inatt så får jag kanske sova bättre nästa natt. Inget som jag ska stressa över i förväg. Har så många nya tankar och idéer men vet inte vart jag ska börja. Det handlar om mitt liv för nu vill jag må bra i hundra procent. Behöver gå igenom några nya mål som påverkar min psykiska ohälsa men vad det är återkommer jag med i ett annat inlägg.

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

25 comments / Add your comment below

  1. igenkänningsfaktorn på det där med att behöva jobba på mål för att hjälpa sin psykiska ohälsa… jag mår just nu jättedåligt. Men det ska jag vända på!

  2. Skönt att det känns bra att återgå till jobb efter att vara borta så länge. Skönt även att du städat undan julen, det har jag hittills inte hunnit med men ska ta tag i det under den här veckan 🙂

  3. Svar: Tack, kul att du gillar mina bilder från Yosemite National Park, Kalifornien. Fler bilder från vår drömresa till USA finns att vänta.
    Kram

  4. Konstigt – skrev här igår, men tydligen försvann kommentaren när jag skickade iväg den ?
    Så fint du har hemma! Bra att du har i bakhuvudet att du måste vara rädd om dig själv – viktigt vid psykisk ohälsa ?
    Kram fina Netti ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan