Vardag

Vi blev omringade

Idag får det bli ett vardagsinlägg igen.

Brukar i vanliga fall variera med mina inlägg men idag får det bli så. Vädret bjöd på strålande sol och blev taggad över att komma ut. Lyckades få med mig sonen och vi tog en långpromenad ner mot sjön.

 

 

 

Sonen ville kasta macka. Det går till att han kastar en platt sten på ett visst sätt så att stenen studsar på vattnet. Jag fick prova men lyckades inte haha. Änderna trodde att han kastade mat och väldigt snabbt blev vi omringade av en massa änder. 

 

 

Dom är nästan tama och jag lyckades klappa en.

 

 

Annars var det väldigt blåsigt och det var tur att vi tog på oss mössor.

 

 

Sedan tog vi en annan väg hemåt och var rosiga om kinderna när vi kom in. Då hade dottern vaknat för en liten stund sedan. 

 

 

Passade även att fotografera mina naglar för sista gången. Imorgon måste jag tyvärr ta bort dom eftersom det är förbjudet att ha lösnaglar eller nagellack på jobbet. Börjar ju jobba på tisdag och då blir det tillbaka till verkligheten.

 

 

Nu är det mörkt ute och det känns som mitt i natten. Ikväll blir det lördagsmys och Netflix som igår kväll. Kanske ska vi även spela något sällskapsspel för variationens skull.

Önskar er alla en fortsatt mysig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS