Stormen som fick mig att ändra

Stormen vände mina planer!

Jag hade planer att gå på en långpromenad igår men dessa planer ändrades direkt när jag såg hur mycket det blåste ute. Istället fick det bli te och några frukostkex inomhus.

 

 

Ville fotografera extra fina bilder och experimenterade då med allt möjligt.

 

 

Ni som följer mig på Instagram har redan sett ett av bilderna som jag publicerade igår. Då använde jag systemkameran och dessa är från mobilkameran.

 

 

Försökte sedan att ta fina bilder i mörkret men tyvärr blev bilderna då inte lika bra. 

 

 

 

Jag tände upp levande ljus, plockade fram chokladpraliner, cashew nötter och ett glas rödvin i Caroline Gynning vinglas. Lördagslyx!

 

 

Är så sjukt trött hela tiden och sover sjukt många timmar under helgerna.

 

 

Inte konstigt för jag går upp varje morgon måndag till fredag halv fem, tar en långpromenad till bussen “frivilligt” jobbar hela dagen, sover på hemvägen och tränar när jag kommer hem. När jag kommer hem får jag ta tag i alla hemsysslor och kommer i säng runt klockan tio på kvällen. 

 

 

Under mina helger blir det bara återhämtning och därför prioriterar jag alltid vila före nöjen.

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Levete Room Kjol / Levi’s Jeansjacka / Ellos Collection Topp / Emma Israelsson Halsband / NA-KD Ankelboots

16 comments / Add your comment below

  1. Synd att de blåste så förbannat men man kanske kan ta en promenad en annan dag. sen att mysa hemma under en filt är a och o för mig när vädret är skit 😉 här blåser de hos oss nu, och då brukar de blåsa rejält 🙁

  2. Så fina bilderna blev! Det är verkligen viktigt att unna sig återhämtningen under helgerna och framför allt när man har haft problem med utmattning. Vi har också haft en otrolig blåst så jag håller mig också inomhus! Hoppas du får en fin söndag vännen! Kramar ?

  3. Fint du har hemma, mysfaktor ?.. Shit vad det blåste igår, säk mer hos dig så rätt beslut att stanna inne, själv höll jag på att få en gren i ansiktet när jag var ute på prom, ?.. Ang “trötthet”, inte bra att vara i det tillståndet för länge, tänkte på att du verkar prioritera vila på helger och du ligger i säng runt 22 tiden under veckorna så “normal” vila/sömn verkar du ju få. Du känner säk till det men tips att kolla upp det närmare om du inte redan gjort det, bloggvännen min.. Hoppas du har en fin sönd kväll, kram, kram..

  4. sv: Håll dig till landstinget om du blir sjuk <33 Privata kliniker är tydligen lite eljest. Jag fattar inte ens vad jag gjorde där, jag röstade ju rött för tusan!

  5. Ja jädrar storm:) har ju hund så måste ut vilket fall flera ggr per dag phju…mössan alltid på.så fina bilder och viktigt med återhämtning, jag e oxå vansinnigt trött nu vet inte vad det beror på för jag kliver inte upp halv fem 🙂 kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.