Inspiration, Personlig

Kreativa bilder på Instagram

Ni anar inte hur mycket jag längtar till våren och vill plocka fram mina körsbärsblommor nu! Men ska hålla mig ett tag till för den som väntar på något gott, väntar ju aldrig för länge.

 

 

På min Instagram kör jag med säsongs tema på mina bilder då bilderna är mörkare under vinterhalvåret och ljusare under sommaren. Jag vet att det låter löjligt men vill att mitt flöde ska hänga ihop under årstiderna. Så från och med nu ska bilderna successivt bli ljusare och ljusare.

 

 

Tjuvstartade i helgen med att fotografera några bilder med körsbärsblommor, en japans läsk med smak av Sakura och ett doftljus från Rituals. Självklart i doften Sakura som förknippas med våren. Men för att inte bilderna skulle bli alltför ljusa så använde jag en ljusslinga i mörkret.

 

 

Tycker att det är så roligt att fotografera kreativa bilder och la ut ett av dom på min Instagram i helgen. Här får ni även se några som jag inte la upp där. Ni hittar min Instagram här <—.

 

 

 

//PUSS