Veckans bästa och veckans sämsta

   Förra veckan hade ungarna sportlov medan jag jobbade som vanligt.

En sak som hände förra fredagen var att sonen hade tappat sin surfplatta och den gick då sönder. Han ringde mig när jag var påväg hem från jobbet och grät när han berättade om vad som hade hänt. När jag kom hem en timme senare satt han fortfarande och grät med en stor hög med näsdukar bredvid sig. Lilla gubben då! Men under förra veckan har jag fyndat en begagnad surfplatta på Tradera som förhoppningsvis kommer idag. Sonen vet inte om det och tänkte istället överraska honom. Att laga surfplattan skulle kosta dubbelt så mycket och han kan få en bättre till födelsedagspresent i sommar när han fyller år.

 

 

Nu övergår vi till veckans bästa och veckans sämsta från förra veckan!

Veckans bästa:

– Helt klart surfplattan som jag fyndade på Tradera för 600 kr.

– Hade ett jättebra medarbetarsamtal med chefen på jobbet.

– Träningen har rullat på jättebra och har legat jättebra på stegräknaren.

 

Veckans citat:

Förra veckan glömde visa er veckans citat från min personliga almanacka och därför får ni se två stycken den här gången. Den första lyder såhär på svenska: “Tro inte allt du tror”.

 

Den andra lyder såhär på svenska: “Gör mer av det som gör dig grym”.

 

Veckans sämsta:

– Att det har varit storm varje dag men har ändå kämpat med mina morgonpromenader.

– Har fortfarande ont i ena benet.

 

Såhär brukar jag se ut när jag tränar hemma. Sport-bh och cykelbyxor. Skulle däremot aldrig klä mig såhär på ett gym haha.

 

 

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

16 comments / Add your comment below

  1. Så tråkigt med surfplattan, men vilken tur att du hittade en på Tradera! Heja dig som kämpar på med träningen! Hoppas du får en fin måndag! Kramar ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.