Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fakekonto – TikTok

Jag har upptäckt att det finns två konton på TikTok som använder bilder på mig och mitt namn. Den ena heter @netti108 som på min Instagram och har en gammal bild på mig. 

 

 

Den andra heter @netti80 och använder en annan bild på mig. Som tur är har ingen av dessa konton lagt ut några videos. Men undrar varför någon eller några egentligen gör såhär mot mig? 

 

 

Mitt konto heter @anettestarby och där finns det flera videos. Ville bara uppmärksamma er som kanske har hittat mig på TikTok om vilket konto som är mitt. 

 

 

Ni hittar mitt konto på TikTok genom att klicka här <—

Nu har jag en veckas semester och det känns så himla skönt. Har fortfarande ont i min ena höft och tror att det är en överansträngning från gymmet i måndags. Något som får mig att inte kunna promenera lika snabbt som jag annars gör. Vill gå ut till skogen för att plocka blåbär men vet inte om det är så smart. Ska iallafall göra ett försök för annars kan jag bara vända.

Imorgon kommer mina barn till mig och det ser jag fram emot. Saknar dom så himla mycket och nu ska vi få några dagar tillsammans. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

19 comments / Add your comment below

 1. Nämen så otrevligt. Kan du inte bara be tiktok att ta bort kontona? Dåligt av tiktok att inte begära id-koll när någon startar konton. Facebook till exempel är ju jättenoga när det uppstår tvivel kring ett konto och begär till och med att man legitimerar sig med id-handling.

 2. men alltså ag fattar inte varför man gör fake konto
  ja har dej redan där på det rätta som jag tror så du kan kika om det är rätt
  ha så mysigt med barnen kram

 3. Uuuuh, Rolf back in business XDD
  Hoppas verkligen att du snart får din höft tillbaka, för blåbären ser verkligen ut att börja mogna över snart, i alla fall här. Man vill ju hinna äta av skogens skatter resten av året 🙂

  1. Jag har fått höra att någon annan använt mitt namn och min email till att kommentera hos bloggare. Det är väldigt otrevligt när ens id blir kapat och se på din kommentar nu. Det är inget att egentligen fästa sig vid så länge det inte handlar om riktiga otrevligheter.
   MvH Den riktige Rolf

   1. För att skydda dig själv från dessa förskräckliga säkert smärtsamma kapningar kanske du ska använda ett annat namn, typ ”Den riktiga Rolf”) när du kommenterar framöver.

    Stilen på dina kommentarer på människors bloggar är vedervärdig då de ofta visar dig från en sida där du tror att du vet bättre (kanske bäst) om så gott som alla ämnen som bloggen behandlar, oombedda råd och även kommentarer om vanor, utseenden och attityder du (eller ”du” som du hävdar) inte har något med att göra.

    Men det är väl ingenting att ta här i Nettis kommentarsfält efter en harmlös kommentar. Min egen står jag fullt för då det med samma nick är omöjligt att veta vem som är ett troll (om det finns ett) och vem som är en genuint intresserad läsare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan