Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tatuering bakom örat

För några år sedan tatuerade jag mig för första gången.

Minns att jag var så nervös ifall det skulle göra jätteont. Alltså så ont att man inte pallar att göra hela tatueringen. Men av ren förvåning så var det inte alls så farligt. Så första gången blev det två stycken på raken. Kort därefter blev det en större som tog flera timmar att göra. Efter det under samma period så blev det även tre mindre så idag har jag alltså sex stycken tatueringar. 

 

 

Många säger att man inte kan sluta att tatuera sig efter den första. Vilket stämmer en viss del för mig eftersom jag fortsatte. Men på grund av ekonomi och tid så har det inte blivit några fler.

Min stora dotter har velat tatuera sig under en längre tid och det ska hon få i födelsedagspresent. Efter en förhandling med samma tatuerare som innan så får jag en liten tatuering på köpet. Då funderar jag på något litet bakom örat. Har tänkt på det väldigt länge och vill ha något enkelt. Något som är en aningen mindre jämfört med bilden på tjejen ovanför. Har kollat en hel del på Pinterest där det finns så himla mycket inspiration. Något som ni även ser på bilderna ovanför. Som exempel några blad på en kvist eller någon blomma.

Har iallafall mer tid att fundera på det innan det är dags. Ja vi har bokat en tid men jag avslöjar inte ännu när det blir av.

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Men vad fint att ha den bakom örat.Har aldrig tänkt på det men gud så snyggt jag har en indianfjäder högt upp på armen haha inte så värst snyggt men skulle vilja göra ngt nytt litet ,min dotter gjorde ett brustet hjärta 💔 på sidan av fingret då hon fick hjärtesorg så jag hoppas hon fyller i hela hjärtat när hon träffat rätt ❤️Kram

  2. Älskar tatueringar, gjorde min senaste i mars och jag är sugen på att göra en till men vet inte vad. Ha en fin måndag, KRAM! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan