Personlig, Vardag

Tatuering bakom örat

Ville visa er åter igen min nya tatuering.

Eller ny och ny den gjordes för över en månad sedan. Sist ni såg den var den inplastad och inte läkt. Alltså samma dag som den gjordes men nu har den läkt och nu ser man den mycket bättre.

 

 

Två små stjärnor som ramas in bakom örat och är så himla nöjd. Ville ha något litet och enkelt som samtidigt är en aning diskret. Det gjorde inte heller alls ont utan det kittlades bara ifall ni undrar. 

 

 

Då är det måndag igen och en helt ny vecka.

För exakt en vecka sedan låg jag hemma sjuk och det är så skönt att det är över. Så nu kan jag äntligen ta tag i träningen och ska starta med det imorgon.

Antingen på gymmet eller hemma då jag ännu inte har bestämt mig. Fördel med gymmet är att det är svalare där än i mitt hem. Nackdelen är kö till maskinerna och hemma kan jag prutta hur mycket jag vill. Så det lutar åt träning i mitt hem. Fast åh andra sidan så kanske man får hela gymmet för sig själv om man pruttar där. Något som jag absolut inte ska testa på. 

 

//PUSS