Mode, Personlig

Jag vill tatuera mig

Något som jag har velat göra i evigheter.

Skrev om det för några år sedan men ännu har det inte blivit av. Först var jag rädd för smärtan, sedan orkade jag inte ta tag i det och ville prioritera ekonomin på barnen istället. Bara en massa ursäkter men nu har jag funderat ännu mera på det. Kollar dagligen på en massa inspiration på olika tatueringar och här har jag plockat ihop ett kollage med några bilder. Inget av detta vill jag tatuera mig med utan har helt andra planer.

 

 

Tänker dock inte avslöja något ännu.

Vill behålla mina planer helt för mig själv tills det väl är gjort. Kan bara tillägga att jag inte har någon tid bokad ännu för det. Men om jag skulle tatuera mig är jag inte längre rädd för smärtan den här gången. Eftersom jag har ändå klarat av två förlossningar helt utan bedövning och då borde jag klara av att tatuera mig.

Eller vad säger ni som har tatueringar?

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Fintvättmedel / Mjukmedel / Shorts / Bh / Trosa / Kimono

 

Calvin Klein Bh / Calvin Klein Trosa / Soft Top Twilfit / Twilfit Trosa / Tommy Hilfiger Bralette / Tommy Hilfiger Trosa