Personlig

Planer för tatueringar!



 

Jag är verkligen inne på att tatuera mig och har spanat och spanat på massor av symboler på senaste tiden.

Eftersom jag är rädd att det ska vara värsta smärtan som jag kanske inte klarar av så har jag dragit mig med att tatuera mig i flera år. Jag vet inte om det har med separationen att göra med alla mina känslor men nu vill jag gå igenom det! 

 Barnens namn ska jag ha med svart text typ vid skuldran. Ett hjärta på sidan av handleden har jag varit sugen på länge. Ser ni diamanten? Den vill jag ha på foten. Som ni ser på min header har jag en fejktatuering på ena underarmen och där funderar jag på en japanskt tecken som betyder styrka och det passar verkligen mig. 

En fråga till er alla!

Trianglarna ovanför på bilden tycker jag är väldigt läcker men jag har ingen aning om det symboliserar någonting? Är det någon som vet det så är jag jätte tacksam för svar!

 

Just nu: Vi har grillat nötkött som vi ska äta med pommes och beasås som jag ser fram emot och nu är det dags att äta så vi ses imorgon bitti igen mina finisar!

 /PUSS