Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tillfälliga tatueringar

 
Förra veckan fick ni se ett inlägg om tillfälliga tatueringar från tattstore som jag hade ett samarbete med. 
 
 
I helgen provade jag två stycken och den ena ser ni ovanför min skuldra. 
 
 
 
 
Det fick även bli en liten blomma nedanför handleden. 
 
 
Det här gör att jag längtar ännu mer tills den dagen jag ska tatuera mig på riktigt men tyvärr räcker inte tiden till det. 
 
Min dröm är att skriva in mina barns namn ovanför skuldran, jag vill ha en liten diamant på foten och istället för blomman nedanför handleden vill jag ha ett enkelt litet hjärta. Jag är även sugen på att ha något innanför övre armen och jag har några förslag. Men det får jag återkomma med i ett annat inlägg.
 
Är det någon som känner till någon bra tatuerare som inte är alltför dyr så får ni gärna hojta!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vilket bra test att sätta en tillfällig tatuering för att känna efter hur det skulle vara att ha en riktigt. Jag har två tatueringar. En i nacken där min förra hunds namn står och en rätt stor på högerarmen. En grönblå lilja och lite tillbehör.
    Kram

  2. Vad fina! Rätt skönt att dom är tillfälliga så man kan få testa en massa och byta fram och tillbaka. Tror jag ska skaffa mig några 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan