Jag har tatuerat mig

Ett av mina mål detta år var att tatuera mig.

Har aldrig gjort det förut eftersom jag har varit rädd för smärtan. Men mitt nya tänk är att “har jag lyckats föda två barn utan bedövning så klarar jag av att tatuera mig”. Något som jag även gjorde och det gjorde inte ens ont. Vad löjlig jag har varit alla dessa år.

 

 

Det blev två tatueringar!

Barnens namn i skrivstil med två hjärtan och Japanska tecken som betyder mental styrka. Varför jag just valde språket Japanska återkommer jag i ett annat inlägg. Har annars haft kontakt med en tjej som bor i Japan och kan garantera att dessa tecken är 100% rätt. 

 

 

Men jag är inte färdig med mina tatueringar.

Utan det här är bara början. Har två till som jag ska göra och förmodligen blir det om två veckor. Den ena är lite större och kommer att ta några timmar medan den andra är väldigt liten.

 

 

Tiden ställdes in!

Jag skrev i fredags att jag var rädd för att min bokade tid skulle ställas in. Något som hände för att tatueraren hade fått feber. Kontaktade då en annan tatuerare som jag tidigare har haft kontakt med. Dom hade tid samma dag och dessutom samma tid som jag hade bokat in. Studion låg även mer centralt och det var nära till busshållplatsen där min buss går ifrån. Allt som allt med förarbete och tatueringarna tog två timmar och betalade 1000 kr för båda två. Tatueraren tar annars minst 800 kr per tatuering och jag fick verkligen ett bra pris. 

 

 

Dom var otroligt trevliga och duktiga.

Vi blev även vänner på Facebook haha och självklart ska jag till samma studio nästa gång. Längtar redan och är så himla taggad inför mina framtida tatueringar.

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Dom va jättefina. jag har bara en tatuering och det är på min magoperation som jag gjorde 2015.
    Jag vill tatuera mig mer men har inte bestämt mig vad det ska bli.

  2. ÅHHH så kul!! Riktigt snygga juu 😀 använde du någon bedövning eller du körde helt utan? Jag har tre tatueringar men vill så gärna ha typ två till… VARNING, VARNING man blir beroende!!! 😉

  3. Snygga! 😀
    Ja men precis! Har du fött barn klarar du en tatuering 😀 Av de som jag har gjort tyckte jag att ankeln kändes mest. Trodde revbenen skulle göra mest ont men den tyckte jag inte alls gjorde ont.
    Däremot kanske det har att göra med att den på ankeln gjordes hemma hos en killpolare för en massa år sedan. Så den var nog inte riktigt lika professionell XD

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.