Helt vanliga vardagssituationer

Ett helt nystädat hem!

Älskar känslan av ett nystädat hem och det håller nog många med mig av. Synd bara att det helt plötsligt dyker upp damm på möblerna, smulor på golvet, fläckar på köksluckorna, kladd på fönsterrutorna, en massa leksaker på golvet och dammråttor under möbler. Hur kan det bli så och vart kommer allt ifrån?

 

 

Men!

Jag kliver in i vardagsrummet efter en lång arbetsdag på jobbet och trampar på en legobit som gör att jag skriker AJ! Blir stressad av all intorkad disk som ligger kvar på vardagsrumsbordet. Hittar smutsiga strumpor i soffan och ett bananskal som håller på att ramla ner på golvet. Ser plötsligt två kaniner som skuttar runt bland alla grejerna och just då! Vill jag spola tillbaka tiden då mitt hem var helt nystädat.

Det var en liten vardagshistoria eller en typisk vardag som jag har varannan vecka. Ja ni som har barn känner säkert igen sig i min beskrivning. Men självklart finns det även fina dagar då barnen till och med har diskat efter sig och det värmer i hjärtat.

Här är föresten samma kollage som på övre bilden men här har jag lagt till ett filter. Allt blev svartvitt förutom några få detaljer och tycker att det blev så häftigt. Vad tycker ni?

 

 

Just nu är mitt hem hyfsat städat och det är sig likt varje dag den här veckan. När barnen inte är hos mig är det bara jag själv som kan stöka ner.

Men jag saknar mina hjärtan alldeles för mycket samtidigt som jag är helt mentalt trött. Den här veckan har verkligen varit intensiv. Två arbetsdagar kvar tills jag äntligen kan få sova ordentligt. Vill bara ladda upp ny energi och bli en helt ny människa till måndag morgon. Men innan dess ska jag vara i nuet och ta tag i den här dagen här och nu.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Visst är det underbart med ett nystädat hem – doften av att det är rent 😍 Numera så är det inte så många som stökar ner här utan det är mest att det blir disk eftersom jag inte har någon diskmaskin och så busar ju katterna rund så saker hamnar på fel plats ibland, men det är ett kärt besvär 😊 Det jag däremot inte förstår är att det blir så himla dammigt så fort!!! Vart kommer det ifrån egentligen??? Ska försöka snygga till lite här hemma idag, men måste fortfarande ta det försiktigt efter operationen, så det får gå i etapper med städandet. Hoppas du får en fin torsdag! Kramar 💖

  2. Häftigt att man kan göra filter sådär med svartfitt och filter, vilket prog använder du är det mobilen? Jag behöver ett till mobilen så man kan minska dem innan man lägger in på bloggen tar så stor plats på ens utrymme på wp annars. ja duman kan bli knäckt då man vet man storstädade bara ngn dag innan så vänds det till direkt igen

  3. Älskar också ett nystädat hem, Tyvärr brukar det inte hålla allt för länge dock 😛
    Blev jättefint. Speciellt de bilderna där man ser gulddetaljerna tydligt 🙂

  4. Ett nystädat hem är verkligen underbart! 🙂 Jag tycker till och med att det är roligt att städa, i alla fall när jag har tid och kan lyssna på en podd samtidigt, det är så mysigt tycker jag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.