Personlig

Naglar och mina funderingar

 

 

Igår kväll hittade jag dessa bilder som jag har glömt bort att visa för er. Naglarna var helt nymålade och det syns eftersom det är lite nagellack utanför som ni ser.

 

 

 

 

 

Jag använde ett ljusrosa nagellack från Essie med turkost på topparna. Det blev riktigt somrigt och fint!

 

 

 

Nu är äntligen denna arbetsvecka snart slut och det ska bli så skönt att få sova imorgon utan att vakna av en väckarklocka. Jag funderar på att byta bloggportal i helgen och just nu har jag beslutsångest mellan blogg.se och vimedbarn! En önskan är att jag kan på något sätt få reda på vilken portal som skulle passa mig bäst? Har ni åsikter får ni gärna komma med det :-D. 

 Annars så ska jag även försöka hinna göra en ny headerbild för jag vill se mer naturlig ut på bilden. Ja nu är det massor av förändringar som gäller för mig och idéerna dyker upp hela tiden i mitt huvud. Men det är bara härligt tycker jag :-D. Nästa inlägg kommer handla om inför hösten och vi ses lite senare mina underbara!

 

/PUSS