Skönhet

Naglar från jul och nyår

Under jul och nyår hade jag lösnaglar.

Brukar alltid fixa mina naglar på egen hand när jag har semester. Den här gången blev det ett gelekit från Depend som jag använde och har bara visat någon bild på naglarna för några veckor sedan. Nu får ni se några närmare bilder och vi börjar med naglarna från julen.

 

 

Valde då vita färger blandat med pärlemor och glitter.

 

 

Nu till nyårsnaglarna!

Till nyår la jag till svart glitter för att naglarna skulle se mer glamorösa ut. Filade även naglarna till lite spetsigare former.

 

 

Blev väldigt nöjd med resultaten och ser fram emot nästa gång jag får möjlighet att ha naglar igen. Förmodligen blir det inte av fören i sommar under semesterperioden. Tills dess får jag se vad jag då kommer att gilla för former, färger och längder på naglar. Är som sagt en periodare för allt möjligt och är inte heller rädd för att testa något helt nytt.

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5