Skönhet

Laddar inför en ny vecka

 
 
 
 
 
En sak som jag saknar väldigt mycket från min semester är att ha på sig lösnaglar. Mina naglar går väldigt lätt sönder och ser alltid så fula ut och ännu värre blir naglarna när jag jobbar. Jag målade mina naglar på olika sätt och här var de mest glamorösa som jag blev riktigt nöjd med.
Det var en väldigt härlig dag minns jag. Soligt och varmt då jag satt i solen medan jag fixade naglarna med ett glas rosévin. Helt underbart! 
Detta var i början av min semester innan allt kaos började med flytten och allt. Nu skulle jag behövt en veckas semester till för återhämtning men tyvärr finns det ingen möjlighet att göra det. En sommar resume måste jag även göra snart för det är verkligen roligt att kolla tillbakablickar från sådant som har hänt. 
 
Nu är jag hemma med mina barn och laddar inför en ny vecka. Vi har även gått igenom en belöningstavla som jag återkommer med i ett annat inlägg.  
Ungarna är ute och leker just nu med kompisar i området och jag har en känsla av att det kommer bli svårt att få in dom ikväll. Men det får absolut inte bli för sent eftersom det är skola för dem och jobb för mig imorgon. Nu ska jag fixa till lite kvällsmat men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS