Personlig

Separerade föräldrar med bra relation

 
Nu är det dags för en ny vecka med nya möjligheter och det känns riktigt bra tycker jag. Ungarna är lika sega som vanligt precis som sin mor men det är bara att kämpa på. 
 
 
Bild från midsommarafton
 
 
Igår hämtade ungarna och deras far upp mig i Örebro och på hemvägen pratade vi en hel del samt handlade tillsammans inne på Willys. Jag tror att ungarna uppskattade det eftersom det är viktigt att barnens föräldrar är sams och kan göra saker tillsammans trots att man är separerade. Vi har aldrig varit osams direkt utan istället pratar vi om allt och löser saker tillsammans. Barnens far följde även med mig hem för att se hur jag bor i min nya lägenhet och det var riktigt trevligt att vi kunde umgås sådär. Efter det fick ungarna åka hem för att hämta sina saker och därefter cyklade de tillbaka till mig. 
Apropå separerade föräldrar!
Det måste vara jätte jobbigt för dom som inte kan ha någon bra relation alls utan bara bråkar med varandra hela tiden. Vissa har kanske någon speciell anledning till det men för barnens skull måste man göra det bästa av situationen tycker jag. Jag skulle kunna skriva mycket mer om det men eftersom ämnet är väldigt känsligt vill jag inte göra det den här gången. Det får bli en annan gång när tiden finns för att skriva av mig om mina tankar och funderingar.
 
 
//PUSS