Skönhet

Naglar inför semestern

Jag vet att det har varit väldigt mycket tjat om naglar från mig på senaste tiden men semestern närmar sig då det innebär funderingar över mina fula naglar. Därför tänkte jag dela med mig om vad jag har för planer med mina naglar.
 
 
 
 Jag tycker att det är så himla roligt att pyssla med naglar och därför vill jag inte gå till en salong.
Här ovanför ser ni några exempel på lösnaglar i olika modeller och färger. Naglarna högst upp till vänster är jag mest sugen på som har en oval form. Fyrkantiga former är jag så himla trött på och jag kan inte heller ha allt för långa naglar heller eftersom jag inte är van vid det.
 
Nu är det inte så att jag sponsrar fyndiq men jag hittade en hel del där till väldigt bra priser. Detta nagellim som appliceras med en pensel är jag sugen på att testa och efter att ha läst beskrivningen om den så tror jag att den är väldigt bra.
 
 
 
Jag vill måla naglarna själv också och till en början vill jag ha en naturlig färg. Men jag vill även testa lite glitter och glamour.
 
 

 
 
 Jag såg även att det finns lösnaglar för tånaglar men det ser inte så bekvämt ut. Men jag kanske har fel men det är inget som jag är sugen på att testa ändå.
 
 
 
Ska ni eller har ni redan semesternaglar?
 
 
//PUSS